Skip links

Goedkope website maken? Kies voor Pixelpuur

Een website die goedkoop is, maar niet goedkoop oogt. Snap je? 

Veel bedrijven beloven je een goedkope website, maar komen dan ook echt met een goedkope website. Een website die niet doet wat hij moet doen, niet goed werkt, ook nog eens slecht wordt bezocht en die uiteindelijk geen resultaat oplevert.

Het goede nieuws?

Het kan ook anders.

Wij kunnen je helpen met een goede website, ook als je budget niet enorm is. 

Wij maken websites met een focus op resultaat. Samen met onze klanten zorgen we voor websites die bijdragen aan het aan het halen van hun doelstellingen.

Een website die wél werkt

Het maakt niet uit wat je doel is. Wij kunnen een goedkope website voor je maken die werkt. 

Dat betekent dat de website zorgt voor meer omzet/meer leads/hogere naamsbekendheid/hogere conversie [doorhalen wat niet van toepassing is].

Samen bepalen we wat de belangrijkste doelen van de website moeten zijn. Vervolgens gaat ons team aan de slag met het bedenken en maken van een website die zorgt dat die doelen werkelijkheid worden.

Een goedkope website die gebruiksvriendelijk is

Een goede website is gebruiksvriendelijk. Voor zowel je klanten maar ook voor jezelf. De website moet logisch zijn opgezet zodat potentiële klanten makkelijk hun weg kunnen vinden.

Onze ontwerpers proberen te begrijpen hoe je klant denkt zodat we de website kunnen laten aansluiten bij de verwachtingen van je doelgroep.

Voor jezelf is het belangrijk dat het onderhoud van de website eenvoudig is en niet veel tijd kost. Daarom bouwen we onze websites met WordPress. Een gebruiksvriendelijk systeem waarop een groot deel van alle websites tegenwoordig draait.

We doen dit snel en voor een aantrekkelijk tarief.

Een goedkope website die vindbaar is

Als er uiteindelijk een website staat en je bent zelf degene die de website het vaakst bezoekt dan is er iets mis.

En alhoewel vindbaarheid alleen niet alles is, is het toch wel een flink onderdeel van online succes. 

Onze specialisten bouwen de website zo dat deze vrienden is met Google en goed vindbaar is op trefwoorden die voor jou bedrijf belangrijk en relevant zijn. 

En als de website klaar is?

Dan kunnen we helpen met support en onderhoud. Betrouwbare hosting, backups, onderhoud, beveiliging, content plaatsen. Allemaal geen probleem. 

Met onze SLA’s bent je altijd verzekerd van je website te allen tijd goed verzorgd is en kun je zelf doen waar je goed in bent: bezig met je bedrijf en je klanten helpen.

Doen jullie dat allemaal zelf?

Nee. Om je website te maken werken we samen met verschillende partners die allemaal expert zijn op hun eigen vakgebied. Door deze kennis te bundelen weten we zeker dat we goedkope websites kunnen maken en kunnen doen wat we beloven.

We houden van uitdagingen

Wij worden graag uitgedaagd. Dus heb je een interessant vraagstuk voor ons? Of een boeiende vraag?

Wij zetten er graag onze tanden in en vinden het leuk om met nieuwe oplossingen te komen voor bestaande problemen. Voor elk probleem valt wel een passende oplossing te bedenken. 

Dus ben je op zoek naar een goedkope website? Neem dan contact op. Dan kunnen we kijken of we kunnen gaan samenwerken.

 

Leave a comment

This website uses cookies to improve your web experience.