Skip links
betaalbare-website-pixelpuur

Betaalbare website? Kies voor Pixelpuur

Op zoek naar een bedrijf dat een betaalbare website voor je kan maken?

We wensen je veel succes.

Er zijn zoveel webdesigners en internetbedrijven die beloven dat ze betaalbare websites maken dat het haast onmogelijk lijkt om het juiste bedrijf er tussenuit te pikken.

Een lastige klus.

Misschien kunnen we je een beetje op weg helpen:

Vraag jezelf eens af wat betaalbaar precies is. Is het echt betaalbaar te noemen wanneer je een website laat maken die niet doet wat hij moet doen en uiteindelijk niks oplevert? In de praktijk komen we regelmatig voorbeelden tegen van klanten die een website laten maken en uiteindelijk een tweede bedrijf moeten inhuren om de klus nog eens te doen, maar dan goed. Vind je dat acceptabel?

Dat dachten we al.

Digitale oplossingen die werken!

Wij van Pixelpuur zijn gespecialiseerd in het maken van digitale oplossingen die wél werken.

Dat betekent dat we websites (maar ook bijvoorbeeld apps of webshops) maken die gebruiksvriendelijk zijn, goed in elkaar zitten, goed vindbaar zijn en bovendien doen wat ze moeten doen. Resultaat boeken voor onze klanten.

Meer leads genereren, de omzet verhogen, je naamsbekendheid vergroten: Voor elke bedrijfsdoelstelling is er een digitale oplossing denkbaar.

Bovendien met jouw klant als stralend middelpunt. Want we maken de website niet voor jou, maar uiteindelijk voor je klanten. Die moeten zich thuisvoelen op de website en begrijpen hoe ze snel en eenvoudig hun weg kunnen vinden zodat ze snel over kunnen gaan tot actie. Of dat nou is het invullen van een formulier of het doen van een aankoop.

Klinkt goed, maar wat kost dat dan?

Een vraag die veel gesteld wordt maar zonder pasklaar antwoord, omdat niet alle websites precies hetzelfde zijn.

Voor ons is een betaalbare website er eentje die meer oplevert dan dat hij heeft gekost. Want een website is wel iets meer dan alleen een visitekaartje dat toevallig online staat. Een website moet voor je werken en wanneer het goed wordt gedaan is het een eenmalige investering die zichzelf uiteindelijk terug betaalt.

Als starter heb je al genoeg kosten. Maar ook als je al langer bezig bent met ondernemen is het prettig om te weten dat een website niet de hoofdprijs hoeft te kosten en dat je voor een betaalbare prijs ook al een goede website kunt laten ontwikkelen.

En daarna?

We helpen je niet alleen van A naar B, maar van A tot Z en zelfs nog een stukje verder. Als we je website opgeleverd hebben dan kun je bij ons terecht voor alles op het gebied van hosting, onderhoud, beveiliging en support.

Wij zorgen ervoor dat je website te allen tijde veilig en up to date is en zelf kun je gewoon bezig zijn met ondernemen en het belangrijkste: je klanten helpen.

Dus als je geïnteresseerd bent in een betaalbare website, en online resultaat wilt behalen, neem dan eens contact op. Dan kunnen we kijken of we iets voor je kunnen betekenen.

Leave a comment

This website uses cookies to improve your web experience.